Vil du være med ut?

Hei og velkommen til denne hjemmesiden.

Vi har laget denne hjemmesiden fordi vi er ekstremt glad i utendørslivet. Vi er glad i spennende aktiviteter og vi skal fortelle mer om dette her.

Du vil blant annet få vite mer om:

Klatring

Hvor kan jeg begynne med klatring hvis jeg er en nybegynner? Hvor kan jeg dra og klatre i nærheten av der jeg bor? Hva trenger jeg for å bli bedre i klatring? Finnes det klubber jeg kan trene sammen med?

Jakt

Hva trenger jeg for å kunne jakte? Finnes det jaktklubber der jeg bor? Må jeg ha jegerprøven? Hva slags dyr er det egentlig jeg kan jakte? Det finnes mange spørsmål som kan besvares når det kommer til jakt, og vi prøver å svare på så mange som mulig av dem. Det å jakte er mer spennende, men også mer tidkrevende enn folk tror. Det er jo en grunn til at det er så populært som det er, så kanskje det er noe du vil begynne med snart?

Sanking

Dette er en aktivitet som ikke så mange holder på med lengre. Dette er veldig synd. Heldigvis finnes det muligheter rundt omkring i hele landet når det kommer til plukking av ulike bær, slik som bringebær, bjørnebær, blåbær og markjordbær. Det finnes ulike sesonger for disse typene bær, så dette er noe du kan holde deg oppdatert på her.

Vil du plukke sopp? Det aller beste er å melde seg på kurs der du kan lære mer om soppsanking. Dette fordi det finnes en rekke sopp der ute som er giftig. Du kan også besøke soppkontroller slik at de kan bekrefte at soppen du har sanket er spiselig.

Mer informasjon om dette finner du på denne nettsiden her. Det er bare å sette i gang å lese med en eneste gang!