Om denne bloggen

Det er noen forskjellige grunner til at denne bloggen er laget, les videre hvis du er interessert i å høre mer om hvorfor.

Formålet bak bloggen

Som du sikkert vet finnes det en rekke blogger der ute. De fleste har et eget budskap de vil formidle. Det har vi også. Vi vi at du skal kunne nyte livet litt ekstra og derfor vil vi gi deg noen tips til hvordan du kan gjøre det.

Kos deg med det som er nær deg

Dette er et av de viktigste budskapene vi vil sende ut. Det er så mange som fokuserer på å reise bort fra der de bor, eller til nye steder. Noen ganger så skjønner man ikke hvor mange muligheter som er rett utenfor ytterdøra. Det er det du bør fokusere på. Det finnes en rekke nettsider, apper og sosiale medier som kan lære deg mer om å utnytte nærområdet, og vi vil gjerne bidra til denne typen medier.

Lær noe nytt

Det er viktig å utfordre seg selv både fysisk og mentalt, derfor har vi laget denne bloggen. Hjernen trenger å bryne seg på nye aktiviteter for å kunne fungere optimalt,, men hva om du i tillegg finner en aktivitet du ikke visste du elsket? Ja, det høres vanskelig ut å klatre, men du vet jo ikke om du har anlegg for å bli flink til det før du har prøvd. Det er en grunn til at uttrykket «øvelse gjør mester» finnes, fordi det er ingen som er flinke første gangen. Ikke en gang verdensmestere var verdensmestere første gang de prøvde. Dette er et viktig budskap å ta med seg videre.

Utfordre deg selv

Ikke bare lær noe nytt, men utfordre deg selv til å prøve noe minst 3 ganger før du gjør deg opp en mening om det. På den måten gir du aktiviteten flere sjanser, noe som gjør deg mer forberedt på å takle utfordringer. Det å takle utfordringer er absolutt viktig i både hverdag og på fritiden. Det gjør deg til en sterkere person og det gir deg mer perspektiv. Ofte ser vi mennesker i media som finner helt nye sider ved seg selv når de prøver ulike hobbyer.

Det er viktig for oss at du når ditt fulle potensiale. Men for at du skal kunne oppnå det må du finne ut hva ditt fulle potensiale er. Prøv noe nytt i dag, akkurat nå! Det vil du neppe angre på!