Hva får adrenalinet til å pumpe i karantene?

Vi sitter alle hjemme og venter på å få slippe fri. Energinivåene bygger seg opp og det gjør også frustrasjon, irritasjon og agg. For å få bukt med det kan man gjøre som mannen som løp opp og ned trappene tilsvarende høyden på Mount Everest, eller han som gjennomførte Iron Man og fikk samtidig samlet inn over 2 millioner til helseforetak. Vi anbefaler alle å gjøre det samme, eller nøye seg med noen aktiviteter som gir blodpumpa noe å jobbe med.

Nå skal vi likevel se på noen helt andre aktiviteter som man kan gjøre innendørs i karantene. Det kan gi liv til nye interesser for den saks skyld.

Lær deg å stå på hodet

Mange ser på eldre og tenker de ser gamle ut. Men du skal vite at disse godt kan ha vært mye sprekere enn du noensinne har vært da de var yngre. Så lær deg ting som å stå på hodet, slå hjul eller hoppe 3,71 meter i stille lengde.

Bruk inspirasjon fra internett

Kanskje surfer du hvileløst på internett uten mål og mening. Bruk heller treningsvideoer og sosiale medier til å få inspirasjon. Det går an å ta noen runder på https://www.bingomobil.net/bingo-app/ om du har en smartmobil også. For det kan virkelig få adrenalinet til å pumpe dersom pila litt etter litt nærmer seg den store potten.

Sykle på Zwift

Har du en sykkel, og et program som heter Zwift, kan du delta i Tour de France. Man kan i hvert fall være heldig å sykle mot andre som har deltatt i sykkelrittet. Zwift kobles til sykkelen via en rulle eller tredemølle, slik at syklingen blir virtuell og ligner på virkelige sykkelritt. Koble alt til datamaskinen og bli proffsyklist mens karantenen foregår.

Renover hele huset

Har du ikke annet å ta deg til kan du flytte alle møblene ut, rive opp gulvet og hele kjøkkeninnredningen. Det å skulle forklare dama hva du har gjort er adrenalin-drivende i seg selv, men nå må du også komme opp med en plan for å gjøre det fint igjen. Dette kan være en fin aktivitet når du sitter inne dag ut og dag inn.